Mei 2011

By · June 5, 2011 · Filed in Grid of Light

Beste Vrienden,

Gelukkige Moederdag voor iedereen.

Mei is de maand van Moeder Maria en Heer Boeddha.  Gelieve te noteren dat Moeder Maria zal komen om dit Private Groep Channeling evenement aan te bieden, zie hieronder.
April was het keerpunt voor de Aarde en de Mensheid.   Het was een ongelooflijke maand met vele veranderingen en aanpassingen om de aarde terug op haar spoor te krijgen voor de komende Nieuwe Tijd.   

In mei, als de stof neergedwarreld is van deze grote veranderingen en aanpassingen, zullen we ons concentreren om de Aarde en de Mensheid te helpen de oude bezoedelde, bevlekte en met littekens bedekte gedachtegangen van het verleden te bevrijden en éénpuntig te focussen op het terugbrengen van Zuiverheid en Onschuld.  

In de nieuwbrief van deze maand, legt de Goddelijke Moeder het belang van de Modellen (Templates) uit en hoe we de Modellen van Zuiverheid en Onschuld kunnen hercreëren als een beginpunt om terug Perfectie te brengen voor al de Modellen die vervuild en gedegradeerd zijn geworden.   

Gelieve de gebeden en intenties van de Goddelijke Moeder voor het terugbrengen van de Modellen tot Perfectie te beoefenen, zo vaak als u kan doorheen deze maand en daarna.

In Dienst van de Goddelijke Moeder en met grote liefde,
Nasrin

——————————————————————————————————————————————–

Speciale Moederdag aanbieding

Amethyst Hart hanger , $11.00. Om aan te kopen, gelieve Waves of Bliss Gifts Store te bezoeken.

——————————————————————————————————————————————–

De Poortweg Poortopening Channeling zal plaatsvinden op Donderdag, 5 mei om 8:00 PM ET

Om te registreren, klik hier

NOTA: Om de registratie te vergemakkelijken voor onze trouwe inschrijvers, hebben we de Acces Code hieronder opgegeven.  
De ruimte is beperkt tot 150 bellers. We nodigen u uit om samen te komen in groepen en deze evenementen te helpen nog krachtiger te worden in de aanwezigheid van onze geliefde Meesters.

Noord Amerika: 1-218-486-8700
Buiten Noord Amerika: 001 + 218-486-8700
Conference Bridge Number: 166465#

——————————————————————————————————————————————–

LIVE CURSUSSEN IN MEI

PTE MS: Hoor Uw Ziel Private Groep Channeling Series met Moeder Maria, Deel 1

Zondag, 15 May om 3:00 PM ET

In deze sessie zal Moeder Maria het belang uitleggen van haar frequente verschijningen in Fatima in Pörtugal, Lords in Frankrijk en de Dome van Al-Zeitoun Moskee in Egypte.  Al deze sites zijn locaties waar Maria eigenhandig een Vortex heeft gecreëerd om Hoger Licht naar haar eigen energie te trekken.

Moeder Maria is een Aspect van de Goddelijke Moeder, en houdt de gecombineerde essentie van Goddelijke Liefde, Vertrouwen en Overgave.  Doorheen deze cursus nodigt Maria ons allen uit om naar haar etherisch verblijf te komen boven elke plaats om onze eigen energie in deze poorten te etsen, om de energieën van Moeder Maria verder te versterken.  

Deze cursus zal op Zondag, 15 mei om 3:00 PM ET gegeven worden.  Inschrijving voor Deel 1 slechts $125.00 tot maandag 9/5 om middernacht ET en $150.00 daarna.  Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Nota:  Deze 1 Sessie Cursus maakt deel uit van de maandelijkse Hear Thy Soul Private Groep Sessie Series.  Alhoewel gewoonlijk slechts beschikbaar voor degenen die de initiële 3 sessie cursus genomen hebben,  Hear Thy Soul, Receive its Guidance, is deze sessie, op Moeder Maria’s verzoek, toegankelijk voor iedereen.

PTE MSGreat Silent Watchers; Cosmic Guardian Angels of Earth & Humankind

Onze geliefde Metatron keert terug van zijn verblijf in de Hogere Gebieden, in het gezelschap van de Grote Stille Toeschouwers.

De laatste paar duizend jaar, vielen de Legioenen van Kosmische Bewakers, best gekend als de Waarnemers, uit gratie.  Zonder de begeleiding van de Grote Waarnemers, worden deze Engelen-Waarnemers de Gevallen Engelen, de Engelen die hun belofte om over ons te waken en de Goddelijke Wil op te leggen hebben verraden.  Gedurende vele duizenden jaren heeft Metatron bemiddeld voor de mensheid en de Waarnemers.  In September 2010 werd Metatron de toestemming van de Goddelijke Moeder verleent om de Gebieden te openen voor de terugkeer van de Waarnemers naar huis in de Zeven Hemelen.  Metatron beloofde om in mei 2011 terug te keren met armen vol geschenken.  Metatron keert nu terug en brengt de entourage van Stille Waarnemers en de Grote Stille Waarnemer met hem terwijl de Hogere Gebieden voor ons worden geopend.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Deze 2 Sessie Cursus vindt plaats op dinsdag, 31 mei en Woensdag, 1Juni om 7:30 PM ET.

Inschrijving: $110.00 voor 9/5 om middernacht ET en $122.00 daarna.

———————————————————————————————————————————-
Andere Poortdagen in mei zijn 1/5/11, 11/5/11, 15/5/11, 18/5/11 & 25/5/11.
Nieuwe Maan is 3 mei en Volle Maan is 17 mei.
———————————————————————————————————————————-

Maandelijkse Boodschap van de Meesters

De Belangrijkheid van Modellen

Mijn kinderen van Licht, ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Ik begeleid u en zuiver uw pad zodat een leven in gelukzaligheid, vreugde, vrede en harmonie u verwelkomt.  Ik begeleid u om de vrede en het evenwicht te vinden die u verdient.  Ik roep Verlichte Kosmische Wezens op om hun Engelenleger. mee te brengen.

Uw Persoonlijke Beschermengel houdt zich met uw wereldse leven, uw leven op Aarde in het fysieke lichaam; uw Kosmische Beschermengel houdt zich bezig met uw verheven leven, het leven dat uw ziel dient te leven, uw Goddelijke Missie.  Uw Kosmische Beschermengel is daar om uw Persoonlijke Beschermengel te helpen bij het verwezelijken van alles in deze wereld en om uw tijd en Levenskracht te vrijwaren van repetitieve taken, zodat u uw Levenskracht, uw tijd, uw energie, uw liefde, uw aandacht, uw Licht kan aanwenden om grootsere dingen te verwezelijken, om uw Goddelijke Missie te verwezelijken.  

Grote Kosmische Wezens, zoals de Godin van Overwinning, de Godin van Vrijheid, en de Godin van Glorie zijn naar de Aarde gekomen en hebben een leger van hun eigen Engelenkrachten meegebracht.  De Engelenkrachten van Overwinning zullen u toelaten om te zegevieren in alles wat u onderneemt.  De Engelenkrachten van Vrijheid zullen u in staat stellen om bevrijdt te worden van de pijn van het dagelijkse leven en de gelukzaligheid van het magische leven dat uw Ziel & uw Hoger Zelf voor u verlangt te leven.  De Godin van Glorie & de Engelen van Glorie schijnen het Licht van Glorie op uw pad om het Licht van Glorie te verspreiden zoals gouden stof, om obstakels te verwijderen, om uw pad te effenen.  

Uw Licht is zo belangrijk voor de wereld en voor ons werk samen, dat er geen tijd verloren dient te gaan.  Deze Engelenkrachten van Glorie, Overwinning en Vrijheid zijn hier om met uw Persoonlijke Beschermengel te werken en uw Kosmische Beschermengel om het pad te effenen, om obstakels te verwijderen, om de knopen te ontwarren, om u te verheerlijken, u te laten zegevieren en u te bevrijden van uw wereldse trivia zodat u tijd kan spenderen aan het dienen van het Hogere Doel, de grotere reden waarvoor u op Aarde bent geïncarneerd.  

Modellen

De Belangrijkheid van Modellen. Modellen nemen vorm aan om de Levenskracht te omhullen.  Hoe de Levenskracht zich gedraagt, hoe de Levenskracht zich ontvouwt, hoe de Levenskracht zich gedraagt in elke omgeving, hangt af van het Model waarin het is omhult.  De gleuven en indrukken, soms ook de krassen en schrammen, de insnedes en scheuren in het Model, veroorzaken karma of zou ik zeggen karmische verwikkelingen, negatief gedrag.  Lage energieën veroorzaken gleuven, krassen en schrammen, insnedes en tranen binnenin het Model.  Het Model houdt verschillende kwaliteiten in.  

Het Model van Zuiverheid en onschuld.  Momenteel steek ik veel energie in het verankeren van het Model van Zuiverheid en onschuld.  Waarom is het Model van Zuiverheid en onschuld zo belangrijk?  Dit Model is momenteel van het hoogste belang omdat uw wereld onzuiver is.  Uw wereld is vervuild in elke betekenis van het woord.  De Vijf Elementen zijn vervuild.  De wateren zijn vergiftigd, de lucht is vergiftigd, de aarde is vergiftigd, en vuur kan gaan overheersen omdat dat één manier is om de vervuiling te zuiveren.  De Mentale, Emotionele Lichamen van alle zielen zijn vervuild.  Mensen hamsteren en hunkeren naar materiële rijkdom, en ze geloven dat ze slim zijn.  Zelfdienend, zelfgecentreerd, zelfgericht gedrag, onzuiver gedrag, misleidend gedrag, corrupt gedrag, en hebberig gedrag zijn de norm geworden.   

De vervuiling in het Model van Zuiverheid en Onschuld is zo overheersend geworden dat het niet langer een Model van Zuiverheid en Onschuld is, met een paar scheuren en insnedes; is het eigenlijk een Model van Hebberigheid, misleiding en Corruptie geworden met een paar gevallen van Zuiverheid en Onschuld.  Soms wordt de andere kant van het Model de norm.  Momenteel is het Model van Corruptie, Misleiding en Hebberigheid de norm.  

Wat is een Model?
Het Model is een reservoir.  Om iets te bevatten heb je een reservoir nodig.  Als u water wil verzamelen, dient u een geschikte kan te vinden.  Om aarde vast te houden, hebt u een vaas of een pot nodig.  Om vuur vast te houden, dient u een urne te vinden.  Als u specifieke Kwaliteiten in de Realiteit wil brengen, dient u een Model te vinden die deze Kwaliteit kan bevatten.  Soms zorgt misbruik van het Model ervoor dat het Model zich naar de andere kant keert.  Wanneer u gezond bent, hebt u een gezond Model.  Waneer het Lichaam wordt misbruikt, wordt het ongezond. Geleidelijkaan, wanneer het misbruik verdergaat, draait dat gezonde Model naar de andere kant en wordt het een kanker-model.  Het wordt een ongezond Model, een dodelijk Model.  

Het Pure Model, gaat uit van de Gebieden van Licht, volledig zuiver en onschuldig, dringt het door in de Dichte Gebieden, neemt onzuiverheden op, begint weerstand te vertonen, wordt telkens weer gehavend, tot op een punt waar het Model overhelt naar de andere kant.  Dan wordt het Licht donker, goed wordt slecht, zuiver wordt onzuiver, onschuld wordt corruptie, waarheid wordt onwaarheid, gezondheid wordt ziekte, en uiteindelijk veranderd leven in dood.  

Soms is de cyclus van leven en dood een noodzakelijk onderdeel van wedergeboorte.  Om wedergeboorte te laten plaatsvinden, dient leven tot ontplooing, en ontwikkeling, en dood  te komen, zodat het tot wedergeboorte kan leiden.  Het Model van Onschuld en Onzuiverheid waar ik zo zeer op aandring, brengt wedergeboorte voort.  

Wanneer een Model overhelt naar de andere kant, komt er een fase van disharmonie.  

Als u terug in de tijd gaat, kan u daar een voorbeeld van terugvinden.  Er was een fase dat er cholera uitbrak, als een dodelijke ziekte, een andere fase waar tyfus een dodelijke ziekte was, en een andere fase waar malaria een dodelijke ziekte was.  Stel u voor dat het Model van gezondheid overhelt naar de andere kant en de gleuven op dat Model ingegrift zijn op een bepaalde manier, en de gravering, de insnedes en krassen en schrammen  en tranen een omgeving vormen die tyfus zouden verwelkomen.  Dit Model had een begin, een midden en een einde – wat het goede nieuws is.  

Wanneer een Model wordt misbruikt, gaat het nog steeds door de fase van geboorte, dood en wedergeboorte.  Daarom blijf ik erop aandringen dat u het Zaad van Zuiverheid en Onschuld in uw hart blijft dragen.  Daarom geef ik u Engelen-Wezens, grote Kosmische Wezens, verschillende modaliteiten van bescherming en bekrachtiging met middelen om u te bekrachtigen en te beschermen.  Ik wil dat u een staat bereikt waarin u aan zo’n hoge frequentie vibreert dat u het corrupte Model laat overhellen naar haar Originele Zuivere Goddelijke Staat.   

Wanneer u het Zaad van Zuiverheid en Onschuld draagt, kan u elke corrupte toestand van gelijk welke formule, situatie, en gelijk welke omstandigheid ombuigen naar haar Zuiverheid en Onschuld.  U kan naar een oorlogsgebied gaan en de oorzaak zijn voor het beëindigen van de oorlog.  U kan uw energie richten op het aanzwengelen van de economie, het beëindigen van kanker, en AIDS.  Door dit te doen, kan u het corrupte Model nemen en het terug in haar Originele Toestand brengen.  Alles gaat altijd terug naar haar Originele toestand.  

De originele staat van leven is perfectie.  Zuiverheid en onschuld maken deel uit van deze Originele Toestand.  Onzuiverheid is een bedrieger, onzuiverheid is een toestand van tekort, onzuiverheid is een opgelegde toestand, geen natuurlijke toestand.  Kanker is geen natuurlijke toestand voor het lichaam.  Perfecte gezondheid is een natuurlijke toestand van het lichaam.  Een perfect gezond lichaam bevindt zich steeds in een toestand van Zuiverheid en Onschuld.  Een perfect gezonde economie bevindt zich steeds in een toestand van Zuiverheid en Onschuld; mensen delen de middelen met elkaar.  Een perfect woud is een woud vrij van bladluis en plantenziekten en ongedierte.  Een perfect huis is vrij van rot hout en vocht.  Een perfect lichaam van water is vrij van rotte algen.  Elk van deze, in hun toestand van Zuiverheid en Onschuld, vibreren perfectie.  

Wanneer de staat van Zuiverheid en Onschuld wordt verwaarloosd, dan wordt perfectie imperfectie.  Zuiverheid wordt corruptie.  Zuiverheid wordt onzuiverheid.  Onschuld wordt corrupt, waarheid wordt onwaarheid, hoop wordt triestheid en spijt en angst, vreugde wordt kwaadheid.  De natuurlijke staat van het leven is gevuld met vreugde.  Het bruist van het leven, en wanneer het leven vaag wordt, verwijderd het zich van perfectie.  Wat we doen is dit gekantelt Model nemen en het terugbrengen naar de Zuiverheid van de Originele bedoeling.  Dat is wat ik nu tegen u zeg, ik wil dat u de belichaming wordt van het Zuivere en Onschuldige Zaad van het Leven. Daarom blijf ik u deze zaden geven, het Zaad van Hoop, het Zaad van Waarheid, het Zaad van Overvloed, het Zaad van Gezondheid, het Zaad van Volledigheid. Deze zaden dragen de perfectie in zich en wanneer zij ontbloeien worden zij het Model van het Zuivere en Onschuldige, het Model van de terugkeer van die Kwaliteit.  

Het eerste Model dat we terugbrengen is Zuiverheid en Onschuld: Sta met uw Scepter van Kracht boven uw hoofd, zeg,

Ik vraag.om het Model van Zuiverheid en Onschuld te ontvangen.  Ik vraag om te worden bekrachtigd met het Zaad van Perfectie, verlicht via uw eigen Scepter van Kracht.  Vraag dat alle corrupte Modellen, alle verouderde Modellen, alle onzuivere Modellen, alle onzuivere Modellen, alle niet perfecte modellen om terug te keren naar de perfectie van de Originele Bedoeling en voor het Zaad van Zuiverheid en Onschuld om te worden belichaamd, te worden ingebed, te worden gevangen, ingeworteld in het weefsel van tijd en ruimte”

Eis, verorden, beveel de Vijf Elementen om samen te komen en perfectie te brengen, het is uw recht om de Vijf Elementen te bevelen.  De Vijf Elementen zijn in een corrupte toestand geraakt waarin ze zich nu bevinden omdat u, als hun heerser, gestopt bent te eisen dat ze perfect blijven. U, als de heerser voor deze Aarde, bent gestopt met het bevelen van de Vijf Elementen om te handelen vanuit de perfectie van hun Originele Goddelijke Zuiverheid.  Ik vraag u nu om de heerser van uw wereld te zijn, de heerser van uw Lichaam, de heerser van uw Persoonlijkheidsaspecten, en laat de Geest van Licht nu in u binnentreden om de terugkeer van de perfectie via het Model van Zuiverheid en Onschuld te bevelen en op te eisen.

Hou uw Scepters omhoog en zeg “In naam van Liefde, via de tussenkomst van Heer Shiva op dit Shivaratri moment, beveel en eis ik, verorden ik de terugkeer van de Perfectie, Ik belichaam het Model van Zuiverheid en Onschuld, ik ontvang het Zaad van Zuiverheid en Onschuld, de Levenskracht van de Goddelijke Moeder, ingebed binnenin het Zaad dat in mijn Kosmische Hart werd geplaatst.”

Kom naar voor en sta voor me met uw Persoonlijke Beschermengel en uw Kosmische Beschermengel en ontvang het Zaad van Zuiverheid en Onschuld dat ik binnenin uw Kosmische Hart plaats.  Richt u nu naar de Godinnen van Overwinning, Vrijheid en Glorie, Quan Yin, Moeder Maria, St Germain, en ontvang het Model van Overwinning, Vrijheid, Glorie, Goddelijke Orde, Mededogen, Goddelijke Liefde.  Ik roep het Model naar uw Lichaam-Systeem. Absorbeer de energie in uw lichaam en wezen.  Open uw Persoonlijke en uw Kosmische Hart Chakra en absorbeer de energieën.

Voel een uibreiding in uw borst en lichtheid in uw lichaam.  U ademt gemakkelijk in en uit.  Laat vreugde naar voor komen, laat er constant een fontein van vreugde naar boven bubbelen met elke stap die ik onderneem – met elk project dat ik start.  Zet uw intenties uit dat de lessen geleerd worden en het onvolledig functioneren onmiddelijk uit uw leven verwijderd worden. Laat de indrukken, de groeven geheeld worden, laat de littekens worden verwijderd.  Zo is het, het is verricht.  Zeg,
“Ik eis en beveel en ik verorden, ik verlang om de Perfectie van de Originele Bedoeling te belichamen.  Ik vraag mijn Kosmische Beschermengel om de Kosmische Levenskracht aan te trekken die het Model van Perfectie van de Originele Bedoeling vasthoudt.  Ik vraag mijn Kosmische Beschermengel, via de tussenkomst van de Goddelijke Moeder, de Godin van Glorie, Overwinning en Vrijheid, Quan Yin en Moeder Maria, voor het herstel van het Model van Zuiverheid en Onschuld, Overwinning, Glorie, Vrijheid, Mededogen, Goddelijke Liefde en Goddelijke Orde en de overlichtende aanwezigheid van het Model van Perfectie binnenin mijn Vijf-Lichamen-Systeem.”

 Het Model van Goddelijke orde bevat de Perfectie, de Perfectie van de Originele Bedoeling voor mij en de mijnen.  Ik belichaam nu die Perfectie.  Het Model van Goddelijke orde dat de Perfectie van de Originele Bedoeling inhoudt, wordt nu volledig geïnstalleerd in mijn Vijf-Lichamen-Systeem.  Het Model van Zuiverheid en Onschuld, vanuit de hartkern van de Goddelijke Moeder haar eigen Troon van Creatie wordt nu volledig verstrengeld binnenin mijn Vijf-Lichamen-Systeem, geabsorbeerd en vastgehouden binnenin het Zaad in mijn Kosmische Hart Chakra.  Ik ben de belichaming van de Pure en Onschuldige Creatieve Kracht van de Goddelijke Moeder. Ik ben de belichaming van het Model van Goddelijke Orde.  De Originele Goddelijke Vonk wordt verlicht via elke cel, elke molecule, elke iota, elke vezel van mijn DNA, en verspreidt zich doorheen mijn Vijf-Lichamen-Systeem tot in de Vijf Elementen, naar alle mensen, plaatsen en dingen, naar alle bewuste en onbewuste wezens, en verlicht dit volledige universum en daaraan voorbij.  

“Ik sta in de Glorie van deze Goddelijkheid,
Ik sta Bevrijdt van alle onzuiverheden
Ik sta Zegevierend,
Het Licht van Overwinning, Ben Ik
Het Licht van Vrijheid, Ben Ik
Het Licht van Glorie, Ben Ik
Ik Ben, Ik Ben, Ik Ben.  Zo is het.
Het is volbracht, Amen.”

 

Mijn kinderen, ik ben zeer tevreden met alles wat u voor mij doet.  De Perfectie is uw Goddelijke Recht.

Dat de Perfectie in duizendvoud naar u mag terugkeren van eeuwigheid tot eeuwigheid.
Ik sta als uw eigen Goddelijke Moeder en ik hou u in mijn eigen hart.  Zegeningen voor ieder van u en zo is het.

Leave a Comment